Αρχική › Τάσεις › Τεχνολογία

Αυτή Η Πρωτοποριακή Συσκευή Ενίσχυσης Σήματος Θα Σας Επιτρέψει Να Έχετε Τέλειο Σήμα Ίντερνετ Για Όλες Τις Συσκευές Που Χρησιμοποιείτε, Ακόμα Και Στα Ποιο Δύσκολα Σημεία Του Σπιτιού Σας…

26 Σεπτεμβρίου 2019 | Μάκης Θεοδώρου

Περίληψη: Εάν παρακολουθείτε Netflix ή Youtube χρησιμοποιώντας το WiFi σας και έχετε κολλήματα και καθυστερήσεις στο σήμα του internet, ίσως είναι καιρός να εξετάσετε αυτήν τη μικρή συσκευή. Οι αργές ταχύτητες στο Internet καταστρέφουν την καθημερινή σας εμπειρία. Μην σπαταλάτε τα χρήματα σας για μια ταχύτερη γραμμή διαδικτύου στο σπίτι. Αντ ‘αυτού, αυξήστε την ταχύτητα και την ποιότητα του WiFi δικτύου σας εύκολα με τη βοήθεια του Wifi UltraBoost…

Οι ειδικοί υπολογιστών συμφωνούν: Οι πάροχοι Διαδικτύου κερδίζουν πολλά χρήματα χρεώνοντας σας για ταχύτερες συνδέσεις στο διαδίκτυο, όταν η λύση για γρηγορότερη σύνδεση στο Ίντερνετ είναι απλά η ενίσχυση της ποιότητας σύνδεσης του WiFi σας. Κάθε χρόνο εκατομμύρια Έλληνες και Κύπριοι πολίτες διαμαρτύρονται για τις πολύ αργές ταχύτητες ίντερνετ.

Πλέον είναι εφικτό, να μπουστάρετε το σήμα σας, μέσω μιας έξυπνης συσκευής ενίσχυσης σήματος που ενισχύει το σήμα και το στέλνει στα πιο δυσπρόσιτα σημεία του σπιτιού σας, του γραφείου σας ή του μαγαζιού σας.

Οι δημιουργοί του Wifi UltraBoost ισχυρίζονται ότι αυτή η έξυπνη συσκευή μπορεί να μπουστάρει έως και 2 φορές την ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο για κάθε συσκευή που είναι εγκατεστημένη στο σπίτι σας. Πώς λειτουργεί και είναι πραγματικά τόσο αξιόπιστη συσκευή όσο ισχυρίζονται ότι είναι; Ρίχνουμε μια ματιά και ερευνήσουμε…

Δείτε το Wifi UltraBoost σε Δράση:


Πως Ακριβώς Λειτουργεί;

Οι περισσότεροι πάροχοι διαδικτύου δεν θέλουν να έχετε γρήγορες συνδέσεις διαδικτύου. Κερδίζουν πάρα πολλά χρήματα προσφέροντάς σας περιττές αναβαθμίσεις της όποιες της πληρώνετε κάθε μήνα. Αντιθέτως το Wifi UtraBoost το αγοράζετε μία φορά και σας “πληρώνει” για πάντα. Δουλεύοντας σε μεγαλύτερες συχνότητες από τα κλασσικά Router που προσφέρουν οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών και καλύπτοντας μεγαλύτερο φάσμα, κάνει το σήμα WiFi σας να φτάνει ενισχυμένο ακόμα και στα ποιο δύσκολα σημεία του σπιτιού σας.

Το Wifi UltraBoost διαθέτει ενσωματωμένες κεραίες υψηλής απόδοσης που επεκτείνουν την εμβέλεια της ασύρματης κάλυψης σας διεισδύοντας εύκολα μέσα από τοίχους και ταυτόχρονα μπορούν να διασχίζουν πολλούς ορόφους. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την αρχιτεκτονική του σπιτιού σας, ή του καταστήματός σας αυτή η έξυπνη συσκευή θα μεταδίδει το σήμα του ίντερνετ σε κάθε γωνιά της ιδιοκτησίας σας, για να απολαύσετε μια ασυναγώνιστη ασύρματη απόδοση σε οποιοδήποτε δωμάτιο ή εξωτερικό χώρο σας αρέσει.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το συνδέσετε στην πρίζα και αυτό αυτόματα θα ενισχύσει το σήμα σας χωρίς ρυθμίσεις και ταλαιπωρία. Απλά συνδέστε το…

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Στη δοκιμή που κάναμε παρακάτω, στα αριστερά είναι η ταχύτητα του WiFi μας όταν δεν χρησιμοποιήσαμε το Wifi UltraBoost και σε απόσταση 5 μέτρων από το Router. Δεξιά φαίνεται η τεράστια βελτίωση στην ταχύτητα όταν συνδεθήκαμε μέσω του Wifi UltraBoost. Ενίσχυσε το σήμα του WiFi μας κατά τρεις περίπου φορές. Η ταχύτητα της σύνδεσης μας έφτασε στα 70Mbps.

Τι Χαρακτηριστικά Διαθέτει Το Wifi UltraΒoost;

 • Συμβατό με οποιαδήποτε μάρκα Router
 • Λειτουργεί με συχνότητα 2,4 GHz
 • Τεράστιος ρυθμός μεταφοράς δεδομένων μέχρι 300Mbps
 • Πανεύκολη εγκατάσταση
 • Υψηλή απόδοση με χαμηλή ακτινοβολία
 • Δεν απαιτείται CD εγκατάστασης

Χρειάζεστε Ένα Wifi UltraΒoost Εάν Υποφέρετε Από:

 • Αργή ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο
 • Χαμηλή ταχύτητα σύνδεσης όταν πηγαίνετε σε άλλο δωμάτιο απο αυτό που είναι το Router σας
 • Κακή ποιότητα συνομιλίας Skype, Whats APP, Viber ή Facetime
 • “Nεκρά σημεία” WiFi στο σπίτι σας χωρίς καθόλου σήμα
 • Συνεχόμενα κολλήματα όταν βλέπετε βίντεο και ταινίες online
 • Κατέβασμα σε χαμηλές ταχύτητες

Τώρα επιτέλους παρακωλουθώ Netflix χωρίς κολλήματα ή καθυστερήσεις περιμένωντας να φορτώσει η ταινία στο λάπτοπ μου. Πραγματικά απίστευτο!

Ένας φίλος μου πρότεινε το Wifi UltraBoost από το να αναβαθμίσω τη σύνδεση του διαδικτύου μου. Τελικά είχε δίκιο. Απολαμβάνω διπλάσια ταχύτητα και γλίτωσα τόσα χρήματα.

Είναι σημαντικό για εμάς τους gamers να έχουμε χαμηλό ping και γρήγορη σύνδεση. Το WiFi UltraBoost μου έδωσε ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν.

 

Πόσο Κοστίζει το Wifi UltraBoost;

Στο εμπόριο κυκλοφορούν διάφορες φθηνιάρικες συσκευές ενίσχυσης σήματος.Δε θα ασχοληθούμε καθόλου με αυτές και σας συνιστούμε το ίδιο να κάνετε και εσείς. Για περιορισμένο χρονικο διάστημα μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας αυθεντικό Wifi UltraBoost μόνο με 49ευρώ και δωρεάν μεταφορικά. 

Πλεονεκτήματα:

 • Πόλυ Εύκολο Στην Εγκατάσταση
 • Εξαιρετικά Υψηλό Κέρδος Μακροπρόθεσμα
 • 50% Έκπτωση (Προς το Παρόν) Διαθέσιμη

Μειονεκτήματα:

 • Λόγο Υψηλής Ζήτησης Μπορεί Να Εξαντληθεί Σύντομα

Πού Μπορώ Να Παραγγείλω Ένα Wifi UltraBoost Για Εμένα;

Αυτό είναι εύκολο, αυτή τη στιγμή μπορείτε να αγοράσετε το Wifi UltraBoost 50% φθηνότερα σε τιμή γνωριμίας:

 1. Παραγγείλτε το Wifi UltraBoost από τον επίσημο προμηθετή.
 2. Συνδέστε το Wifi UltraBoost στην πρίζα και απολάυστε το γρηγορότερο Ίντερνετ που είχατε ποτέ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Τώρα με 50% έκπτωση και με δωρεάν αποστολή για περιορισμένο χρονικό διάστημα!

Κάντε κλικ εδώ για να κάνετε δικό σας το Wifi UltraBoost με έκπτωση 50% – Δωρεάν παράδοση για περιορισμένο χρονικό διάστημα >>>