Ontdek de revolutionaire EMS uitvinding die hoop brengt aan diegenen die lijden aan chronisch snurken

26/11/2022 | Robin Nooij

SAMENVATTING: SleepLab detecteert snurken tijdens de slaap met behulp van slimme sensoren en stimuleert vervolgens automatisch de ingeklapte keelspier zodat deze open en ongehinderd blijft, zodat de lucht effectief kan stromen. Het is een van de meest effectieve oplossingen om snurken en slaapapneu te behandelen. Als u een van de vele mensen bent die moe is van het moe zijn en snurken voor eens en voor altijd wil voorkomen, dan moet u SleepLab proberen en snurken tot het verleden laten behoren.

Miljoenen mensen zijn er bekend mee – snurken. De nummer één ergernis in de slaapkamer ‘s nachts. Ongeveer één op de twee mannen en één op de vier vrouwen van middelbare leeftijd of ouder snurkt in zijn slaap. Voorheen afgedaan als gewoon een vervelende verstoring van de rust, is snurken nu erkend als een ernstige slaap-en gezondheidsprobleem.

Nu is er een revolutionair hulpje dat de neusademhaling onmiddellijk verbetert en zo snurken kan voorkomen. Laten we bij het begin beginnen. Bij snurken ontstaan er tijdens de slaap luide ademgeluiden in de bovenste luchtwegen. Deze geluiden kunnen oplopen tot 70 decibel – zo luid als een passerende vrachtwagen. Dat is het geluid waarmee veel mensen in slaap vallen. Snurken wordt vaak veroorzaakt door een anatomisch knelpunt – losse weefsels. Snurken komt vooral voor bij mannen boven de 50 jaar; maar liefst 60 tot 80 procent van de mensen in deze leeftijdsgroep heeft er last van.

Waar gaat het allemaal om?

Het heet de SleepLab, en het is het eerste kleine en eenvoudig te gebruiken EMS apparaat om hinderlijk snurken tegen te gaan. Het innovatieve hulpmiddel bestaat uit een klein NEMS-apparaatje (neuromusculaire elektrische stimulatie) dat onder uw kin wordt bevestigd. Zachte stimulatie van het luchtwegweefsel met NEMS zorgt ervoor dat de luchtwegen niet geblokkeerd raken tijdens de slaap.

Sleeplab detecteert automatisch snurkactiviteit en maakt gebruik van een micro-impuls die het luchtwegweefsel zachtjes stimuleert. Met andere woorden: lucht kan beter in de longen stromen door open luchtwegen. U voelt niets van die impulsen omdat ze op een ultra-lage frequentie werken.

SleepLab wordt ook geleverd met een gratis snurkpatroon tracking app voor uw smartphone. Het helpt u om uw slaap te begrijpen en te optimaliseren door het analyseren van uw snurkactiviteit.

Tienduizenden mensen hebben dit kleine wonder al gebruikt om ‘s nachts beter en rustiger te slapen.

Bekijk SleepLab in actie:

Wat maakt SleepLab zo revolutionair?

SleepLab detecteert snurken tijdens de slaap met behulp van kunstmatige intelligentie sensoren en stimuleert automatisch de ingeklapte keelspier zodat deze open en ongehinderd blijft, zodat de lucht effectief kan stromen.

Het maakt gebruik van EMS technologie die pijnloos is en bewezen door de wetenschap. Het apparaat wordt met kleefkussentjes aan uw nek bevestigd, zodat het er tijdens de slaap niet af kan vallen, in welke houding u ook slaapt. Het apparaat kan worden opgeladen met een stekker en een USB-kabel. De batterij gaat meer dan 3 nachten mee op een enkele lading.

 

Maakt SleepLab zijn beloften waar?

Hier is wat indrukwekkende feedback die we kregen over de SleepLab van echte gebruikers:

Geweldig voor mensen die hun hele leven al last hebben van snurken. Ik hou er niet van om dingen in mijn mond of neus te dragen, dus dit kleine apparaatje is geweldig voor het werk dat het doet, vanaf de buitenkant.

Ik wil graag zeggen hoe tevreden ik ben met het apparaat. De kwaliteit van mijn slaap is aanzienlijk verbeterd. Het snurken en ook de apneu zijn merkbaar afgenomen. De eerste instellingen waren eenvoudig.

Ik heb al veel producten geprobeerd, maar geen significante verbetering van mijn snurken. Ik dacht laat ik dit eens proberen en het werkt echt. Heeft mijn snurken met veel verminderd. Zorg er wel voor dat u de kracht van de stimulatie aanpast zodat het niet te sterk is. Ik zou ook aanraden om een paar dozen met zelfklevende pads in te slaan.

 

Hoeveel kost het?

Toen we dit geweldige apparaat voor het eerst onderzochten, waren we er zeker van dat het minstens € 300, of zelfs € 400 zou kosten.

Het zal u verbazen dat u SleepLab nu voor slechts € 149 kunt krijgen. Wij denken dat het een geweldige deal is, u kunt het kopen voor jezelf, of als cadeau voor een vriend of familielid!

Is de SleepLab het kopen waard?

Dit ingenieuze kleine apparaatje controleert snurken tijdens het slapen zonder de normale slaapcyclus te verstoren. Een normale en gezonde slaap cyclus moet ten minste 25% in diepe slaap, door het verlichten van snurken effectief, stoppen met het verstoren van uw slapende partner onmiddellijk, en garanderen uw lichaam rust en regenereren goed.

Pros:

  • Detecteert Snurken automatisch met behulp van slimme sensoren
  • Comfortabel om te dragen ‘s nachts
  • Het is zeer draagbaar en Compact
  • Smart App compatibel met Android en iOS
  • Veilig en herbruikbaar

Nadelen:

  • Niet verkocht in winkels – Niet beschikbaar op Ebay of Amazon
  • Beperkte voorraad

 

Hoe kom ik aan de SleepLab?

Dat is eenvoudig, op dit moment kunt u SleepLab 50% goedkoper kopen tegen de introductieprijs:

  1. Bestel het SleepLab via de website van de leverancier.
  2. Begin SleepLab te gebruiken en vergeet voor eens en altijd de slapeloze nachten.

PROMOTIE: Nu 50% korting en met gratis wereldwijde levering!

Klik hier om uw SleepLab met 50% Korting en Gratis Wereldwijde Levering te claimen >>>