Dit Simpele Apparaat Stopt Elk Irritant Hondengeblaf, in Seconden!

27/11/2022 | Teus den Dunnen

SAMENVATTING: Nieuw, ongevaarlijk apparaat stopt onmiddellijk irritant hondengeblaf. Ben jij de eigenaar van een luide hond? Dan zou je ze eigenlijk nu meteen moeten trainen om te stoppen met blaffen. Dat kan nu eenvoudig en snel met die uitstekende, nieuwe en revolutionaire apparaat. Bestel BarXStop nu met 50% Korting en Gratis Verzending.

Woon je in de buurt van een irritante, blaffende hond? Misschien is het wel jouw hond die blaft en ongehoorzaam is?

Je bent thuis, probeert te ontspannen en dan begint het. De hond van je buren is aan het blaffen. Alweer…

Dit constante geblaf maakt je gek. Het maakt je wakker op ieder tijdstip. De eigenaren doen er niets aan. Je hebt zelfs overwogen om de politie te bellen of te verhuizen omdat het zo erg is geworden…

Nou, goed nieuws, er is een nieuwe, eenvoudige oplossing voor blaffende honden!

Wat is het?

Het heet BarXStop.

BarXStop maakt gebruik van een ongevaarlijke, ultrasone frequentie. Alleen honden kunnen het horen. Het geluid werkt op alle honden. Het grijpt hun aandacht, stopt hun geblaf of gevecht en lijkt ze te kalmeren.

Militaire hondenbegeleiders gebruiken het. Dierenartsen, Politieagenten en Bezorgers gebruiken ook!

Mensen Gebruiken Het Om Hun Ongehoorzame Honden Te Trainen:

Het is uitstekend als een trainingshulpmiddel. Dit ongevaarlijke ultrasone geluid stopt het slechte gedrag van iedere hond, onmiddellijk!

Ze hebben het gemaakt om in je zakken te passen, licht van gewicht en met een mooie, heldere LED-zaklamp ingebouwd. Het is perfect voor wandelingen met honden in het park op die donkere ochtenden en avonden in parken. Het heeft ook een knop die een andere toonhoogte gebruikt die honden niet leuk vinden. Je kan deze functie gebruiken om ongewenste of agressieve honden bij jou, je hond of je bezittingen vandaan te houden.

Trainers maken al gebruik van de BarXStop om ongewenst gedrag te corrigeren. Het werk met ieder hondenprobleem. Blaffen, agressief zijn tegenover andere honden, in de tuin graven, op mensen springen, je schoenen en bank kapotmaken, of wat je gekke hond ook maar kan doen!

Wat Kan Er Gebeuren Als Ik Mijn Hond Laat Blijven Blaffen?

Wist je dat in de meeste provincies, klachten over luidruchtige honden kunnen leiden tot flinke boetes (€1.000+) en zelf gevangenistijd (5-30 dagen) voor de eigenaren van honden die de rust verstoren? Als het blaffen doorzet, kan na een rechtszaak de hond worden ingenomen en de eigenaar worden verbannen van het bezitten van een andere…

Als je van je hond houdt, maar ze kunnen een beetje snauwen of agressief worden, dan is het zelfs nog belangrijker dat je ze traint om het agressieve gedrag onmiddellijk te stoppen.

Waarom? Omdat in ons land, iedere hond die iemand heeft aangevallen (zelfs een speelse beet) loopt het risico om van de eigenaar verwijderd te worden en om te worden gelegd…

 

Maar is Het Echt De Hype Waard?

Sinds het debuut is dit apparaat regelmatig uitverkocht geweest. Het is echt zo populair. De geweldige reviews en mond-tot-mond reclame of social media hebben het uitverkocht, aangezien het nog niet eens geadverteerd is.

BarXStop heeft een sterke en gepassioneerde achterban ontwikkeld. Bekijk hier wat enkelen van hen erover zeggen:

Dankjewel BarXStop, jullie hebben onze levens veranderd. We hebben een Yorkshire die best territoriaal is. Hij blijft altijd naar mensen, wanneer ze op de deur kloppen, weggaan, voor het huis langs lopen. Maar nu is hij de perfecte hond, zoals we altijd al wilden.

Mijn 2-jaar oude Golden Retriever is luid en zo zo eigenwijs. Ik probeerde dit apparaat uit om het geblaf naar auto’s en andere honden uit het raam te stoppen. Ze houdt er ook van om achter eekhoorns, auto’s en andere dieren aan te zitten wanneer we wandelen. Ik sta versteld, dit apparaat levert resultaten. Haar geblaf en het achternazitten stopte bijna onmiddellijk en ik zorgde ervoor dat ik steeds ‘kalm’ zei en haar beloonde. Nu reageert ze zo goed op alleen dat ene woord. Ik kan dit niet genoeg aanbevelen als je dezelfde problemen hebt als ik had.

BarXStop is een geschenk uit de hemel! Mijn hond was zo erg aan het huilen dat ik nooit met iemand kon praten tijdens het wandelen. Nadat ik dit begon te gebruiken, veranderde het gedrag vrij snel en nu reageert hij al wanneer hij ziet dat ik het uit mijn zak haal. Het heeft zijn gehuil compleet gestopt en ook een paar andere slechte dingen die hij van tijd tot tijd probeert.

 

Is de BarXStop het Waard om te Kopen?

Na het testen van het apparaat op verschillende hondenrassen, stond al ons personeel compleet versteld van hoe effectief en ongevaarlijk dit apparaat is. Hier volgt onze interne vaststelling van de Voor- en Nadelen:

Voordelen:

  • Stopt effectief agressieve, blaffende of dreigende honden
  • Geweldig om je honden te trainen om ongewenst gedrag te stoppen
  • 100% Ongevaarlijk voor alle honden
  • Werkt op elk hondenras
  • Momenteel Met Korting

Nadelen:

  • Niet verkocht in winkels – alleen online te koop

Hoe krijg ik de BarXStop?

Dat is eenvoudig, op het moment kan je de BarXStop 50% goedkoper aanschaffen voor een introductieprijs:

  1. Bestel de BarXStop vanaf de website van de producent.
  2. Verbeter het ongewenste gedrag en geblaf van je hond nu meteen!

PROMOTIE: Nu 50% Korting en Gratis Wereldwijde Bezorging!

Klik hier om jouw BarXStop met 50% Korting en Gratis Wereldwijde Verzending te claimen >>>